Privacybeleid

Crazykorting.nl, gevestigd aan Stationsplein 61 5701 PE HELMOND, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://Crazykorting.nl

Stationsplein 61

5701 PE HELMOND

+31 0611834810

N. den Hartog is de Functionaris Gegevensbescherming van Crazykorting.nl. Hij is te bereiken via n.denhartog@outlook.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Verwenpakketje.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten via een contactformulier op onze website en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– E-mailadres

– Voornaam en / of Achternaam

– Telefoonnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via admin@crazykorting.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Reacties op onze geplaatste berichten

U bent niet verplicht om een emailadres of uw naam in te vullen om een reactie te plaatsen op een bericht. Deze gegevens worden dan niet bewaard op Crazykorting.nl. Vult u wel alle gegevens in dan wordt alleen uw naam of een profielfoto ( alleen indien je een gravatar service gebruikt ) getoond bij de reactie die u plaatst. U heeft altijd de mogelijk en het recht om uw reactie te laten verwijderen. Hiervoor stuurt u een email verzoek tot verwijdering.

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automatic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Crazykorting.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Crazykorting.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens ( bijvoorbeeld een medewerker van Crazykorting.nl ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Crazykorting.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De gegevens ( email, voornaam / achternaam en eventueel telefoonnummer ) worden gewist, zodra voor het bereiken van de doeleinden van het verzamelen niet langer noodzakelijk zijn. Voor de persoonsgerelateerde gegevens uit het invoerscherm van het contactformulier en de persoonsgerelateerde gegevens die per e-mail worden verstuurd is dat dan het geval, als de desbetreffende conversatie met de gebruiker beëindigd is. Beëindigd is de conversatie dan, als uit de omstandigheden blijkt dat de desbetreffende feiten definitief zijn afgehandeld.
De tijdens het versturen nog extra verzamelde persoonsgerelateerde gegevens worden uiterlijk na een termijn van zeven dagen gewist

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Crazykorting.nl verkoopt jouw gegevens nooit / niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Crazykorting.nl blijft verantwoordelijk voor deze bewerkingen. Crazykorting.nl heeft een verwerkersovereenkomst met  1eurohosting.nl

Crazykorting.nl is een affiliate publisher website en promoot alleen artikelen, met toestemming van deze websites op Crazykorting.nl. Wij verkopen zelf geen enkel fysiek product en hebben om die reden nooit geen persoonlijke gegevens van u nodig.  Via een link op onze site komt u via een doorverwijzing op de website van de webwinkel die het product aanbiedt, alleen daar kunt het product kopen. Voor de Verwerking van de benodigd  e gegevens via hun website en de bescherming van uw privacy zijn alleen zij verantwoordelijk en niet Verwenpakketje.nl. Op elke producten pagina van Crazykorting.nl staat een vermelding naar het privacybeleid van de adverteerders bekijk altijd eerst daar hun privacy policy, of alvast hier https://, voordat u een product besteld bij een van deze adverteerders.

Bekijk verder bij Affiliate voor meer info hoe de werkwijze is van onze website .

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Crazykorting.nl gebruikt functionele, analytische, tracking en advertentie cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Crazykorting.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Als u het gebruik van cookie heeft geaccepteerd krijgt u na 30 dagen een herinnering met een keuze mogelijkheid om opnieuw cookies te accepteren of te weigeren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kunt rechtstreeks regelen met onze cookiebar voor de meest voorkomende browsers. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht;

Affiliate
Verder maakt Crazykorting.nl gebruik van de diensten van TradeTracker.com om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.
Om deze dienst uit te kunnen voeren maken onze partners TradeTracker.com gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weten TradeTracker.com dat deze website een vergoeding moet ontvangen. Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan TradeTracker.com verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren. Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de toetstemmingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van TradeTracker.com.

Advertentie cookies van Google

Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan uw website of aan andere websites.

  • Met advertentiecookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan uw gebruikers op basis van hun bezoek aan uw sites en/of andere sites op internet.

  • Gebruikers kunnen zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties door Advertentie-instellingen te bezoeken.

  • U kunt zich voor het gebruik van cookies voor gepersonaliseerde advertenties door externe leveranciers afmelden bij aboutads.info

Gebruik van sociale plug-ins

Deze website maakt gebruik van sociale plug-ins van de provider

– Facebook (exploitant: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS)

– Twitter (exploitant: Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, VS)

– Google+ (operator: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS)

– Pinterest (operator: Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, VS)

Deze plug-ins verzamelen doorgaans standaard gegevens van u en verzenden deze naar de server van de respectieve leverancier. We hebben technische maatregelen genomen om de bescherming van uw privacy te waarborgen, die garandeert dat uw gegevens niet kunnen worden verzameld door de leveranciers van de respectieve plug-ins zonder uw toestemming. Deze worden aanvankelijk gedeactiveerd wanneer u een site bezoekt die is aangesloten op de plug-ins. De invoegtoepassingen worden pas geactiveerd als u op het betreffende symbool klikt en als u daarmee akkoord gaat, worden uw gegevens doorgestuurd naar de betreffende leverancier. De wettelijke basis voor plug-in gebruik is artikel 6, par. 1 a en f van de GDPR.

Na activering verzamelen de plug-ins ook persoonlijk identificeerbare informatie, zoals uw IP-adres, en sturen deze naar de server van de respectieve leverancier, waar deze wordt opgeslagen. Geactiveerde sociale plug-ins plaatsen ook een cookie met een unieke ID wanneer u de betreffende website bezoekt. Hierdoor kan de leverancier ook profielen van uw gebruikersgedrag genereren. Dit gebeurt zelfs als u geen lid bent van het sociale netwerk van de respectieve leverancier. Als u lid bent van het sociale netwerk van de leverancier en u bent aangemeld bij de website tijdens uw bezoek, kunnen uw gegevens en informatie over uw bezoek aan de website worden gekoppeld aan uw profiel op het sociale netwerk. We hebben geen invloed op de exacte mate waarin uw gegevens worden verzameld door de respectieve leverancier. Voor meer informatie over de omvang, de aard en het doel van de gegevensverwerking en over de rechten en instellingsmogelijkheden voor het beschermen van uw privacy, raadpleegt u de mededelingen over gegevensbeveiliging voor de respectieve leverancier van sociale netwerken. Deze zijn te vinden op de volgende adressen:

Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

Twitter: https://twitter.com/en/privacy

Google+: https://privacy.google.com/intl/en/index.html#

Pinterest: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

 

 

Social Media

Google+

Onze Sites maken gebruik van functies van Google+1. Aanbieder is Google Inc. 1600
Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS.
Het verzamelen en doorgeven van informatie: met behulp van de Google +1-knop kunt u
informatie wereldwijd bekend maken. Via de Google+1-knop krijgen u en andere
gebruikers gepersonaliseerde content van Google en onze partners te zien. Google slaat zowel de informatie die u voor een inhoud +1 heeft ingegeven, als ook informatie over de Site, die u bij het klikken op +1 hebt bekeken. Uw kliks op +1 kunnen als informatie samen met
uw profielnaam en uw foto in Google-diensten, zoals bijvoorbeeld in zoekresultaten of in
uw Google-profiel, of op andere plaatsen op Websites en advertenties op internet
worden getoond. Google slaat informatie over uw +1-activiteiten op om de Google-diensten voor u en anderen te verbeteren. Om de Google+1-knop te kunnen gebruiken moet u over een wereldwijd zichtbaar, openbaar Google-profiel beschikken, dat in elk geval tenminste de voor het profiel gekozen naam moet bevatten. Die naam wordt in alle Google-diensten
gebruikt. In sommige gevallen kan die naam ook worden vervangen door een andere naam, die u bij het delen van content via uw Google-account hebt gebruikt. De identiteit van uw Google-profiel kan aan gebruikers worden getoond die uw e-mailadres kennen of over andere informatie van u beschikken die identificatie mogelijk maakt.
Gebruik van de verzamelde informatie: behalve de hierboven toegelichte gebruiksdoeleinden wordt de door u bereid gestelde informatie gebruikt conform de geldende bepalingen over gegevensbescherming van Google. Google publiceert eventueel samengevatte statistieken over de +1-activiteiten van de gebruikers resp. geeft die door aan gebruikers en partners, zoals bijvoorbeeld Publisher, adverteerders of Websites.

 

Facebook

Op onze Sites worden plug-ins van het sociale netwerk Facebook, aanbieder Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, VS, geïntegreerd. De Facebook-plug-ins herkent u aan het Facebook-logo of de “Like-Button” (“like-knop”) op onze Site. Een overzicht over de Facebook-plug-ins vindt u hier: developers.facebook.com/docs/plug-ins/.
Als u onze Sites bezoekt wordt via de plug-in een directe verbinding tussen
uw browser en de Facebook-server gelegd. Facebook krijgt daardoor de informatie dat u onze Site met uw IP-adres hebt bezocht. Als u op de Facebook “Like-knop” klikt terwijl u in uw Facebook-account bent ingelogd kunt u de content van onze Sites aan uw Facebook-profiel koppelen. Daardoor kan Facebook het bezoek van onze Sites koppelen aan uw account. Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van de Sites geen informatie krijgen over de inhoud van de doorgegeven gegevens alsmede het gebruik daarvan door Facebook. Meer informatie hierover vindt u in de verklaring gegevensbescherming van Facebook op facebook.com/pivacy/explanation.
Als u niet wilt dat Facebook het bezoek van onze Sites aan uw Facebook-account kan koppelen, sluit dan a.u.b. uw Facebook-account.

 

Twitter

Op onze Sites zijn functies van de dienst Twitter geïntegreerd. Die functies
worden aangeboden door Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA
94103, VS. Door het gebruiken van Twitter en de functie “Re-Tweet” worden de door u bezochte Websites aan uw Twitter-account gekoppeld en aan andere gebruikers bekend
gemaakt. Daarbij worden ook gegevens doorgegeven aan Twitter. Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van de Sites geen informatie krijgen over de inhoud van de doorgegeven gegevens alsmede het gebruik daarvan door Twitter. Meer informatie daarover vindt u in de verklaring gegevensbescherming van Twitter op twitter.com/privacy.
Uw instellingen m.b.t. gegevensbescherming bij Twitter kunt u veranderen in de account-instellingen onder twitter.com/account/settings.

 

Pinterest

Op onze Sites zijn functies van de dienst Pinterest geïntegreerd, Daarbij worden ook gegevens doorgegeven aan Pinterest. Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van de Sites geen informatie krijgen over de inhoud van de doorgegeven gegevens alsmede het gebruik daarvan door Pinterest. Meer informatie daarover vindt u in de verklaring gegevensbescherming van Pinterest op policy.pinterest.com/nl/privacy-policy. 

Google zoeken

Gebruikt u de google zoekfunctie en dan krijgt u te maken met gegevens verzameling van Google, plaats u een reactie over boerenlandkratje.nl op google bekijk dan eerst de Google Privacy over welke gegevens Google opdat moment zou kunnen verzamelen over u.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@verwenpakketje.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Crazykorting.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Crazykorting.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Crazykorting.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo is er een geldig legitiem Comodo positive SLL certificaat geïnstalleerd ( te herkennen aan het groene slotje en de https:// ). Zo zijn bezoekers volgens Comodo er zeker van dat het met ons veilig zakendoen is, want alle gevoelige informatie wordt versleuteld en blijft privé. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via admin@crazykorting.nl